Har du brug for rensning, reparation eller service af dit ventilationsanlæg? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Skorstensfejer Børge Petersen har vi mere end 25 års erfaring med ventilationsrens af ventilationsanlæg i hele Danmark. Vi kører dog som oftest ud til kunder i Sorø og Ringsted kommune samt på resten af Sjælland, som har brug for rensning af ventilationskanaler. Vores kundekreds dækker blandt andet over private boligejere, institutioner, industribygninger og varmecentraler.

Vi tilbyder både rensning og service af alle former for ventilationsanlæg samt service af Genvex, og vi arbejder altid utroligt kvalitetsbevidst, så du får den rette løsning.

Få et bedre indeklima med vores ventilationsrens

Rensning af ventilationskanaler kan forebygge bakterievækst og sikrer dermed et bedre og sundere indeklima i boligen, på arbejdspladsen eller i skolen.

Bliver ventilationen ikke renset, kan anlægget have den modsatte effekt end hensigten, og de beskidte kanaler kan bevirke til:

  • ​Høj luftfugtighed
  • ​Skimmelsvamp
  • ​Øget brandfare
  • ​Øget energiforbrug

Kontakt os og få et godt tilbud på rensning af ventilationskanaler

Har du nogle spørgsmål omkring ventilation, ventilationsservice eller kanalrensning? Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med ventilationsrens, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på service eller rensning af ventilationskanaler? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 57 84 47 47, men alternativt kan du også altid skrive til vores e-mail soroekommune@skorstensfejeren.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis du foretrækker det. Så kan du forvente, at vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse eller et uforpligtende tilbud.