Skorstensfejer Børge Petersen er en moderne skorstensfejervirksomhed, der lægger stor vægt på de gamle dyder om høj kundeservice og en kvalitet i topklasse.

Virksomheden blev etableret i 2009 og omfatter syv medarbejdere heriblandt mester, fire svende, en lærling og en kontordame. Vi er alle uddannede efter de nyeste teknikker på området, og hver dag stræber vi efter at servicere vores kunder på bedst tænkelige måde ved at være på forkant med udviklingen inden for ildsteder, forskellige aftræksløsninger og nye metoder og produkter.

Garanti for kvalitet

Vi lægger stor vægt på altid at overholde aftaler om tid og pris, ligesom sikkerheden og kvaliteten er et vigtigt element i vores hverdag. Vi er medlem af Skorstensfejerlauget og dermed underlagt deres kvalitetssikringssystem.

​Det betyder, at du er garanteret, at alle lovgivningsregler og krav bliver overholdt samtidig med, at alt bliver udført i højeste kvalitet.

Vi dækker hele Sorø kommune - også akut

Med mere end 25 års erfaring som skorstensfejer i Sorø og omegn er vi kendt i lokalområdet og har serviceret mange typer kunder gennem årene - små private kunder såvel som store varmecentraler.

Vi dækker hele området i Sorø kommune fra Ruds-Vedby og Dianalund, over Stenlille og Pedersborg mod Fjenneslev og Broby. Så har du brug for et besøg af en af vores skorstensfejere, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 57 84 47 47 eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

Har du akut brug for hjælp, tilbyder vi døgnvagt på telefon 30 65 11 75.