Vores hjem er fulde af partikler, som potientielt kan gøre os syge. Nogle partikler kommer udefra gennem åbne vinduer og utætheder i huset - det kan være pollen, svampesporer, røg fra brændeovne, udstødningsgasser og asfaltpartikler. Andre partikler er nogle, du selv er med til at skabe, såsom partikler fra madlavning, stearinlys og elektronik.

Flere af disse mikroskopiske partikler i luften kan give risiko for hjerte-kar-sygdomme og luftvejslidelser.

(Kilder: Center for Indeklima og Sundhed i Boliger og Sundhedsstyrelsen]

VENTILATIONSANLÆGGET UDSKIFTER LUFTEN - FILTRENE RENSER DEN

I forhold til at lufte ud på klassisk vis med åbne vinduer, har et ventilationsanlæg den fordel, at partikler over en vis størrelse kan filtreres fra, inden luften bliver sendt ind i huset. Vi anbefaler derfor, at du skufter filtre mindst hvert halve år. Hvis filtrene stopper til, skal der bruges mere tid på at trække luften rundt, og man kan risikere, at partikler bliver trykket igennem.

BESTIL FILTRE

​Vi har indledt samarbejde med Filterbyen.dk, som gør det nemt for dig at bestille filtre til dit anlæg. De leverer kvalititetsfiltre til fordelagtige priser, som passer netop til dit anlæg. Filterbyen.dk kan hjælpe dig med råd og vejledning til bestilling.

Bestil ventilationsfiltre hos Filterbyen.dk

BESTIL RENS AF GENVEX-/VENTILATION

Vi kommer og monterer dine nye friske kvalitetsfiltre fra Filterbyen.dk samtidig med at vi renser dit anlæg.

​​Det er altafgørende, at du får foretager et regelmæssigt serviceeftersyn/rens af dit Genvex-/Ventilationsanlæg. Løbende rens og vedligeholdelse har netop til formål at sikre, at dit anlæg fungerer optimalt og sikrer at godt indeklima. Derudover kan ventilationsservice også være med til at forebygge eventuelle skader.

Ønsker du at bestille rens af Genvex/Ventilation?

Så blot udfylde blanketten her på hjemmesiden og vi vender retur til dig hurtigst muligt.

Kontakt os og hør mere om vores service af Genvexanlæg

Kunne du tænke dig at høre mere om Genvex-Service, eller har du nogle spørgsmål omkring rensning eller montering af et varmegenvindingsanlæg? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 57 84 47 47, udfylde blanketten eller ved at skrive til vores e-mail soroekommune@skorstensfejeren.dk. Vi står også til rådighed, hvis du ønsker at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på et regelmæssigt serviceeftersyn af dit Genvexanlæg.