Er det blevet tid til at få foretaget et serviceeftersyn af dit Genvexanlæg? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Skorstensfejer Børge Petersen har vi over 25 års erfaring inden for blandt andet Genvex-Service, som vi udfører for både private kunder, erhvervskunder, institutioner og industribygninger i Sorø, Ringsted og omegn samt på resten af Sjælland.

Vi er en lokal, erfaren og kvalitetsbevidst virksomhed, der hele tiden har fokus på at sikre de bedste løsninger til kunderne, når det kommer til ventilation og varmegenvinding.

Et regelmæssigt Genvex-Service er altafgørende for dit indeklima

Når du får renset luften i din bolig eller i din virksomhed, så er du samtidig med til at sikre, at dit indeklima har den sundhedsstandard og kvalitet, som det skal have. Det indebærer blandt andet, at du mindsker risikoen for, at du selv, din familie eller dine medarbejdere får nakkeproblemer, hovedpine eller udvikler allergier, astma eller andre luftvejssygdomme.

Derfor er det altafgørende, at du får foretaget et regelmæssigt Genvex-Service, som netop har til formål at sikre, at dit Genvexanlæg fungerer optimalt og sikrer at godt indeklima. Derudover kan ventilationsservice også være med til at forebygge eventuelle skader og sikre en regelmæssig vedligeholdelse.

Kontakt os og hør mere om vores service af Genvexanlæg

Kunne du tænke dig at høre mere om Genvex-Service, eller har du nogle spørgsmål omkring rensning eller montering af et varmegenvindingsanlæg? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 57 84 47 47, udfylde blanketten eller ved at skrive til vores e-mail soroekommune@skorstensfejeren.dk. Vi står også til rådighed, hvis du ønsker at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på et regelmæssigt serviceeftersyn af dit Genvexanlæg.