​​​Sundhedsstyrelsen har grundet COVID-19 udsendt særlige forholdsregler vedrørende udførsel af det lovpligtigt skorstensfejerarbejde.

Hvis der ikke er mistanke om, eller kendskab til, Coronaudløst sygdom, symptomer eller karantæne hos kunder eller hos skorstensfejeren, er det muligt at udføre skorstensfejerarbejde, under nøje iagttagelse af gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.

Forhold under besøg

​Skorstensfejerne benytter beskyttelseshandsker under besøget og handskerne bliver udskiftet efter hvert besøg. Desuden benyttes håndsprit både før og efter hvert besøg.  

Vi beder høfligst om, at kunder holder en afstand på minimum 1 meter til skorstensfejeren, samt holder sine husdyr væk fra arbejdsområdet, i det tidsrum der udføres skorstensfejerarbejde.

Skorstensfejerne holder generelt minimum 1 meter afstand til andre.

Udskydelse af besøg

​Vi udskyder naturligvis skorstensfejerarbejdet, hvis der er mistanke om, eller kendskab til, at personer på adressen eller skorstensfejeren, er smittet eller syge på grund af Coronavirus, samt hvis kunderne ikke ønsker at få skorstensfejeren på besøg i denne periode.

Kontakt os

​​Har du mistanke eller kendskab til Coronaløst sygdom, symptomer eller karantæne der forårsager, at vi ikke kan komme på adressen, skal du kontakte os med det samme. 

Kontakt os direkte på telefon 57 84 47 47

Vi håber på jeres forståelse og ser frem til at servicere Jer.