Rensning af tagrender og nedløbsrør

Er du træt af at skulle rense dine tagrender regelmæssigt, eller glemmer du det helt, så de er fyldte med nedfald, når et regnskyl rammer landet? Så står vi hos Skorstensfejer Børge Petersen klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder effektiv og professionel rensning af tagrender for private boligejere, boligkomplekser og virksomheder i Sorø, Ringsted og på resten af Sjælland.

Vi har mere end 25 års erfaring inden for branchen, og vi har i løbet af årene oparbejdet et speciale inden for skånsom tagrenderens og rensning af nedløb, så du undgår en tilstoppet tagrende.

Undgå fugtskader med en fast serviceaftale på rensning af tagrender

Er tagrenderne, nedløbsrør og regnvandsbrøndende fyldt med blade, kan de ikke lede vandet væk fra huset og ud i kloakken, hvilket kan medføre skade på både mur- og træværk, vinduer og tagudhæng. Derudover kan det også medføre frostsprængninger i murværket.

Vi kan tilbyde en fast serviceaftale, der indbefatter rensning af tagrender, når vi i forvejen udfører det lovpligtige eftersyn af din skorsten. På den måde slipper du selv for at skulle huske på at rense tagrenderne, og dermed har du mulighed for at undgå vandskade.

Kontakt os og hør mere eller indhent et tilbud på en serviceaftale

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har brug for mere information omkring vores serviceaftale på rensning af tagrender, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud.

Du skal bare ringe til os på telefon 57 84 47 47 eller skrive til vores e-mail soroekommune@skorstensfejeren.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på denne side, hvis det passer dig bedre, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Læs om vores ydelser - så du kan se hvad vi tilbyder inden for skorstensfejning, ventilations- og tagrenderens.

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven.

Tryk på "Send mig et gratis tilbud" når du har udfyldt alle felter.

Modtag et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Hvilken service drejer opgaven sig om?


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skorstensfejer Børge Petersen 

Fuldbyvej 4H, 4180 Sorø

Klik her for rutevejledning

CVR: 32524540

Telefontider

Mandag - fredag: 07.30-14.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.